جشنواره و نمایشگاه اگروفود فستیوال
انجمن مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه سنا

 

19 - 25 اردیبهشت 91 / تهران: باشگاه انقلاب ،فرهنگسرای خاوران / 10 صبح الی 9 شب

برنامه ها:          
  • سخنرانی مقامات عالی از وزارت بهداشت، جهاد و کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت،اتاق بازرگانی ، پیشکسوتان در افتتاحیه و اختتامیه ، حضورشخصیتها و چهره‌های ملی، هنرمندان ، ورزشکاران و...
  • برگزاری نمایشگاه در راستای معرفی توانمندی ها و نوآوری های صنایع غذایی با امکان فروش
  • ایجاد فضای سمپلینگ با تشریفات و تولیدات و اختصاص هر روز به یک نوع غذا، سالاد، سنتی ، ملل
  • برگزاری برنامه های فرهنگی ، هنری ،تفریحی،ورزشی ،اجتماعی
  • کارگاه‌های مشاوره تغذیه، آشپزی، ،پیشگیری دیابت، چاقی ، مسابقه های متنوع آشپزی و سفره‌آرایی
  • اعطای تندیس زرین برند خلاق مردمی
  • پوشش خبری و گزارش از شبکه های تلویزیونی،رادیویی،نشریات مختلف
  • پیش بینی حضور و بازدید یک میلیون نفر از بخشهای مختلف جشنواره و نمایشگاه با بستر سازی برای بازدیدکنندگانی ازکارکنان و خانواده های آنان در سازمانها و شرکتهای بزرگ وعامه مردم  و شهرهای مختلف با همکاری آژانس‌های مسافرتی در سراسر کشور جهت راه‌اندازی تورهای گردشگری
  • گفتگوی مدیران و صاحبان برند و کارشناسان آنها با مردم
  • برگزاری استیج 2 الی 3 ساعت با حضور مجریان زبده تلویزیون و رادیو، خوانندگان، ارکستر، برنامه های شاد توسط هنرمندان برجسته ، برنامه های ویژه با محوریت غذا و سلامتی،و....
  • رادیو جشنواره با برنامه های متنوع ،پخش پیامهای بازرگانی و گفتگو با صاحبان برندها و..
  • کارناوال شادی  با 10شخصیت کارتونی برگرفته از محصولات غذایی با پیام و شعر و سرود کودکانه در حوزه غذا، سلامتی ، بهداشت و ...
اهداف :
 معرفی ارزش ها و گسترش محبوبیت برندهای غذا  و ایجاد فضای آشنایی بیشتر مصرف کننده مواد غذایی با برند های ایرانی ، غذاهای سالم ، فرهنگ صحیح مصرف ،توجه به استاندارد و بهداشت محصولات غذایی
ایجاد یک فرصت تفریحی ، فرهنگی ، هنری، ورزشی، اقتصادی برای مردم با حمایت و مشارکت برندها
 
فرصتها:
معرفی کیفی تولیدات و نوآوری‌های ، برقراری ارتباط مستقیم وتعاملات مردمی (تالار گفتگوهای غیر مجازی)، سمپلینگ هدفمند با تشریفات ،مطالعه رفتار مصرف کننده ،توسعه ارتباطات تجاری، شناسایی جایگاه برند، رقابت سالم و دریافت نشان‌های محبوب
 
 
تاریخچه:
 
در پی 3 نشست رسمی و چندین جلسه  با بیش از 500 نفر از مدیران وکارآفرینان ،کارشناسان وزارت بهداشت،وزارت کشاورزی، وزارت صنعت ،معدن و تجارت ، موسسه استاندارد و دبیران تشکلها طرح و برگزاری اولین جشنواره‌ی غذای خوب برای همه با برند ایرانی مورد پذیرش اهالی این بخش از صنعت قرار گرفت.
 
برگزار کنندگان:
کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران و شرکت آفتاب پیشرفت صنعت
 
جهت مشارکت وسفارش غرفه ، اسپانسری و تهیه بلیط حضور در جشنواره از ستاد اجرایی کسب اطلاع نمایید.
 
 
ستاد اجرایی جشنواره:  
 تهران - خیابان سعدی شمالی - روبروی مسجد قائم - ساختمان250 - طبقه3 - واحد8
 همراه:   09125385705  تلفکس:    77645318  -  77645319  -  

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی