19 - 25 اردیبهشت 91 / تهران: باشگاه انقلاب ،فرهنگسرای خاوران / 10 صبح الی 9 شب
برنامه ها:
- سخنرانی مقامات عالی از وزارت بهداشت، جهاد و کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت،اتاق بازرگانی ، پیشکسوتان در افتتاحیه و اختتامیه ، حضورشخصیتها و چهرههای ملی، هنرمندان ، ورزشکاران و...
- برگزاری نمایشگاه در راستای معرفی توانمندی ها و نوآوری های صنایع غذایی با امکان فروش
- ایجاد فضای سمپلینگ با تشریفات و تولیدات و اختصاص هر روز به یک نوع غذا، سالاد، سنتی ، ملل
- برگزاری برنامه های فرهنگی ، هنری ،تفریحی،ورزشی ،اجتماعی
- کارگاههای مشاوره تغذیه، آشپزی، ،پیشگیری دیابت، چاقی ، مسابقه های متنوع آشپزی و سفرهآرایی
- اعطای تندیس زرین برند خلاق مردمی
- پوشش خبری و گزارش از شبکه های تلویزیونی،رادیویی،نشریات مختلف
- پیش بینی حضور و بازدید یک میلیون نفر از بخشهای مختلف جشنواره و نمایشگاه با بستر سازی برای بازدیدکنندگانی ازکارکنان و خانواده های آنان در سازمانها و شرکتهای بزرگ وعامه مردم و شهرهای مختلف با همکاری آژانسهای مسافرتی در سراسر کشور جهت راهاندازی تورهای گردشگری
- گفتگوی مدیران و صاحبان برند و کارشناسان آنها با مردم
- برگزاری استیج 2 الی 3 ساعت با حضور مجریان زبده تلویزیون و رادیو، خوانندگان، ارکستر، برنامه های شاد توسط هنرمندان برجسته ، برنامه های ویژه با محوریت غذا و سلامتی،و....
- رادیو جشنواره با برنامه های متنوع ،پخش پیامهای بازرگانی و گفتگو با صاحبان برندها و..
- کارناوال شادی با 10شخصیت کارتونی برگرفته از محصولات غذایی با پیام و شعر و سرود کودکانه در حوزه غذا، سلامتی ، بهداشت و ...
اهداف :
معرفی ارزش ها و گسترش محبوبیت برندهای غذا و ایجاد فضای آشنایی بیشتر مصرف کننده مواد غذایی با برند های ایرانی ، غذاهای سالم ، فرهنگ صحیح مصرف ،توجه به استاندارد و بهداشت محصولات غذایی
ایجاد یک فرصت تفریحی ، فرهنگی ، هنری، ورزشی، اقتصادی برای مردم با حمایت و مشارکت برندها
فرصتها:
معرفی کیفی تولیدات و نوآوریهای ، برقراری ارتباط مستقیم وتعاملات مردمی (تالار گفتگوهای غیر مجازی)، سمپلینگ هدفمند با تشریفات ،مطالعه رفتار مصرف کننده ،توسعه ارتباطات تجاری، شناسایی جایگاه برند، رقابت سالم و دریافت نشانهای محبوب
تاریخچه:
در پی 3 نشست رسمی و چندین جلسه با بیش از 500 نفر از مدیران وکارآفرینان ،کارشناسان وزارت بهداشت،وزارت کشاورزی، وزارت صنعت ،معدن و تجارت ، موسسه استاندارد و دبیران تشکلها طرح و برگزاری اولین جشنوارهی غذای خوب برای همه با برند ایرانی مورد پذیرش اهالی این بخش از صنعت قرار گرفت.
برگزار کنندگان:
کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران و شرکت آفتاب پیشرفت صنعت
جهت مشارکت وسفارش غرفه ، اسپانسری و تهیه بلیط حضور در جشنواره از ستاد اجرایی کسب اطلاع نمایید.
ستاد اجرایی جشنواره:
تهران - خیابان سعدی شمالی - روبروی مسجد قائم - ساختمان250 - طبقه3 - واحد8
همراه: 09125385705 تلفکس: 77645318 - 77645319 -
نظرات شما عزیزان:
ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی
آخرین مطالب